Jump to content

Legale >.<

Server Manager
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Legale >.<

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/08/1997

Personal Information

 • Steam ID
  1.qq

Recent Profile Visitors

11 profile views
 1. TEST WARGODS DE AICI IL FACI : https://www.wargods.ro/wcd/download.php SI REGULAMENTUL E AICI : Si asta :
 2. Pentru a primi UnBan aveti nevoie de dovada. Titlul Topicului trebuie sa fie : [Ludus] Cerere Unban Nick Site-uri upload : Poze : www.imgur.com Demo : www.zippyshare.com WarGods : Link Download : https://www.wargods.ro/wcd/download.php MODEL CERERE UNBAN Nick : IP : SteamID : Data : Ora aproximativa : Adminul care te-a banat : Motivul banului : WarGods : INFO Modelul trebuie respectat altfel cererea va fi Respinsa din start! Daca aceste conditii nu sunt indeplinite nu are rost sa faceti Cerere.
 3. De acum inainte BAN-LIST-ul este obligatoriu !Fiecare admin care nu detine un BAN-LIST sau care nu posteaza un ban dat in BAN-LIST va primi REMOVE fara nici un fel de indoiala.Fiecare admin isi va face propiul topic in care va posta banurile date, dupa modelul urmator:Nume Topic : [BanList-Ludus] "NICK"Nume:Ip:Motiv:Dovezi (print/demo):ATENTIE !!!Cei care nu au dovezi la banurile date risca -1 sau chiar REMOVE !
 4. 1. Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente regulamentului este pentru toti fie el prieten/frate. 2. Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada doar daca codul este 100% evident. 3. Nu folositi comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Fondator (cu acces ftp). 4. Nu faceti caterinca intre voi doar daca va cunoasteti si va permiteti unu cu altu si doar pe chat admin. 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. 6. Nu dati la vot hartile care au mai fost folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare. 7. Nu dati la vot mai mult de 2 harti, folositi amx_votemapmenu daca nu stiti hartile serverului. 8. Nu dati la vot decat in ultimele 6 minute si dati last next round asteptati sa se termine runda si dati next map. 9. Nu fiti incuiati la minte folositiva puntin de logica cand dati un vot in functie de cati playeri sunt pe server. 10. Nu va bagati peste comenzile unui alt admin raportati problema la un Fondator in caz ca e nevoie. 11. Nu schimbati harta intre orele 23:00 PM si 12:00 PM va ramane only de_dust2, folositi amx_timelimit 0 . 12. Nu folositi comanda amx_kick la afk/lagari daca serveru nu e 32/32 (doar intre orele 14:00 PM si 23:00 PM). 13. Nu salutati pe amx_say, tsay, csay si y@. 14. Va rog sa va faceti ban list pe forum in caz ca doriti vreodata sa luati upgrad pe server. 15. Cand schimbati mapa sau dati la vot folositi doar litere mici de exemplu de_dust2 nu de_Dust2 .. etc. 16. Cand dati ban nu folositi motive gen pa, ceau, adio, mars etc.. folositi motivu pentru care ia ban wall,aim etc. 17. Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban fara acordul unui Fondator (cu acces ftp). 18. Dupa ora 23:00 PM pana la ora 14:00 PM nu se foloseste amx_kick la AFK/SPEC ! 19. Pentru reclama/promovare dati gag 5/10min doar daca e in excess se da ban (120min) si la repetare permanent ! 20. Pentru limbaj vulgar gag 3/5/10min next urmeaza ban(120min), pentru jigniri staff gag 5/10min next ban(120min) ! 21. Pentru retry dupa gag se foloseste gag 10min si la urmatorul retry ban 10/120min 22. Nu folositi comanda amx_slap cu - (minus) in fata, amx_slap -xxxx(cifre) INTERZISA ! 23. Cand primiti admin folositi comanda amx_ss pe voi pentru a sti cate poze sa luati si cum trebuie sa fie ! 24. Daca nu puteti sa faceti poze sau sa dati ban la un nume folositi urmatoarele: a. Scrieti vote in consola b. Cautati numele jucatorului respectiv si in stanga aveti niste cifre, exemplu: - 2347 : Adrian - 3585 : Tonny - 3565 : Pedala`ion c. Folositi amx_banip sau amx_ss cu # + 2473 adica amx_ss #2347 sau amx_banip #2347 0 motiv. 25. Cand faceti demo aveti grija sa fie intre 1(minim) si 5(maxim) runde, maxim 2 demo de acest gen pe jucator.
 5. 1. Pastrati un limbaj adecvat pe server riscati gag/kick/ban. 2. Nu folositi nici un fel de program care ajuta la performanta jocului, primiti ban permanent. 3. Nu va urcati pe harta riscati slay/kick. 4. Pe hartile de awp fara arme, he, flash ! 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). 7. Este interzisa comanda hud_saytext 0 trebuie sa jucati cu hud_saytext 1 altfel primiti ban fara discutii. 8. Aveti obligatia sa aveti id de messenger sau skype in caz ca vi se fac poze altfel riscati ban permanent. 9. Jocul e free game in limita bunului simt sa nu uitam obiectivele pe hartile in cauza bmb si deff. 10. Nu aveti voie cu modele gen tero tot rosu si ct tot albastru, sunt permise doar modelele ESL cele pe jumatate. 11. Faceti cerere unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban. 12. Nu folositi comanda retry(nu dati retry dupa ce muriti), adminii au dreptul sa va dea slay si la 2 repetare ban 120 minute ! 13. Nu folositi setari in config ilegale(silent defuse, no-recoil, etc.) veti fi avertizati si banati permanent daca e cazul. 14. Nu faceti monitor ( nu va uitati la colegu, fratele etc. nu anuntati pe ts3, skype etc. ) veti primi ban 48 de ore si la repetare ban permanent.
 6. Nume real: Nick: Vârstă: Primele 5 numere de la CNP: Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: Ore jucate:https://www.gametracker.rs/server_players/178.239.20.22:27015/?fbclid=IwAR3ExZtNf4ayjV4vzfNZZlIcNOPUfwMU6Yh6YG73EI3hyCWGi2qsg_L8CBU Admin de Zi/Noapte?: STEAM (ON/OFF): De unde a-ți aflat de noi?: Motivul pentru care vrei Admin?: Câte ore puteți face pe săptămână?: A-ți putea să donați minim 1 euro pe lună?: Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți remove/down?: TestWarGods(Obligatoriu): Menționez că am citit regulamentul:
×
×
 • Create New...