Jump to content

Cerere Admin - raizo


raizo.
 Share

Recommended Posts

1. Nume: Adelin
2. Nick (
In-Game): raizo
3 .Varsta: 17
4. Ore pe server (
Link GameTracker): - (doar ce m-am apucat iar de cs de asta nu am avut activitate pana acum, dar pot petrece chiar si 5-6 ore pe server)
5 .Ai citit regulamentul?: -
6. Experienta in amx?: Foarte buna (80%)
7. Spune-ne cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Adelin, am varsta de 17 ani si imi place in mod deosebit gaming-ul si ce tine de partea din spatele acestuia (script-urile in general). In trecut am fost scripter pe un server cat de cat populat de SAMP din Romania.

Link to comment
Share on other sites

Fac caterinca cand vorbesc neadecvat cu playerii, ori ma stiu cu ei, ori fac asta cu consimtamantul lor, plus ca scrie clar ca avem voie sa avem acest tip de limbaj in limita bunului simt. In legatura cu orele, am precizat si asta in cerere ca in caz ca voi fi acceptat, imi pot aloca timp foarte mult server-ului.

 

Si daca este o problema avand in vedere limbajul neadecvat (chiar daca este permis pe server, dar in fine) ma pot opri din acest tip de caterinca.

Edited by raizo.
Link to comment
Share on other sites

Contra. Vorbesti foarte urat si iti bati joc de jucatorii de pe server si in plus tu ai facut prea devreme cererea asta. Nikoleta nu te stie si nici macar nu a avut "consimtamantul" de a face "caterinca" cu ea. Ea nici macar nu e romanca. Ceea ce ai facut tu nu e caterinca, e cocalareala.

Link to comment
Share on other sites

Parerea mea , mai fai cateva ore pe server si vedem daca ai un limbaj si un comportament adecvat ,ora aceea pe care ai jucato mie mi ai demonstrat ca nu ai un comportament specific pentru a fi admin si sti bine ca te am atentionat de 2 ori in privinta limbajului...mai petrece ceva timp pe server si revino cu o cerere!

Link to comment
Share on other sites

Am inteles, o sa revin cu o cerere cand o sa fac 10-15 ore pe server, asta o sa fie candva saptamana asta si in timpul asta va voi arata ca pot avea si un comportament de admin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Salut, iti multimuim pentru cerere cum ai zis si ei, revino pe viitor si incearca sa-ti reglezi acest comportament. 🙂

 

T/C

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...