Jump to content

Informatii grad forum


Darian433
 Share

Recommended Posts

  • Administrator

Pentru o buna administrare a forumului am creat cateva grade, fiecare grad cu rol specific. Aceste grade au ca scop principal administrarea categoriei, ori, dupa caz, administrarea mai multor categorii dar si obligatia de a se asigura ca membrii respecta regulamentul comunitatii noastre. 
Mai jos este lista cu gradele comunitatii si atributiile generale (anumite grade pot avea si alte atributii decat cele generale, aceste atributii se vor specifica deasupra avatarului utilizatorului in locul "Rank"-ului).

Administrator - administreaza intreg forumul, sau o parte importanta din comunitate.
Moderator Global - modereaza intreg forumul si se asigura ca membrii respecta regulamentul comunitatii.
Moderator - modereaza una sau mai multe categorii (maxim 3 categorii) si se asigura ca membrii respecta regulamentul comunitatii in categoriile respective.
Designer - orice membru talentat activ in categoria "Design zone", indiferent de programul folosit.
Premium - membru care a donat o suma de bani pentru a ajuta comunitatea (comunitatea, nu serverele de joc).
Veteran - membru activ in comunitate cu o vechime mare.
Server Manager - detinator, sau, dupa caz, manager (administreaza) al unui server parte din comunitate.

Regulament staff "OldGods" - www.oldgods.ro
Fiecare membru din staff, incepand de la gradul "Administrator" pana la gradul "Designer", dar si participantii la proiecte importante ale comunitatii, trebuie sa respecte cateva reguli esentiale, aceste reguli le numim "reguli de aur".
1. Membrul staff trebuie sa incerce, pe cat de mult posibil, sa respecte regulamentul principal al comunitatii, fara a se abate de la acesta.
2. Topicurile, reply-urile si mesajele trebuie sa fie cat mai corecte din p.d.v gramatical, cat mai curate si usor de inteles. (nu cerem perfectiune).
3. Abuzul de grad, indiferent de situatie, este interzis.
4. Promovarea in mod abuziv (reclama de tip spam, reclama interzisa) a comunitatii noastre pe alte comunitati, website-uri, grupuri, etc. este strict interzisa.
5. Gradele "Administrator, Moderator Global si Moderator" nu permit membrilor care fac parte din aceste categorii sa aibe grad, ori sa fie parte din staff, in alte comunitati.
6. Copierea este interzisa, permitem surse de inspiratie ori texte preluate si modificare (nu toleram copy-paste), la finalul topicului se va lasa link spre sursa originala.
7. Orice text, topic, reply care este copiat din alta parte trebuie modificat, actualizat si, dupa caz, aranjat in asa fel incat sa nu intre in categoria "copy-paste".
8. Denigrarea, rasismul, jignirile, certurile ori alte tulburari fata de membrii comunitatii este total interzisa, indiferent ca aceasta se petrece pe forum, serverele de joc, teamspeak ori in privat.

Sanctiuni posibile acordate membrilor pentru incalcarea regulamentului:
1. Spam/post-hunt/double-post - prima abatare warn (+1 - expira in 30 de zile) - a doua abatere warn (+1 - expira in 60 de zile) - a treia abatare warn (+1 - expira in 90 de zile)+ interzicerea de a mai folosii forumul timp de 30 de zile.
2. Reclama, promovarea altor site-uri decat cele permise, ori denigrarea comunitatii noastre, se va sanctiona cu interzicerea folosii forumul (30 de zile, 90 sau permanent).
3. Rasismul, jignirile, provocarea la cearta ori alte perturbari fata de membrii - prima abatere warn (+1 - expira in 60 de zile) - a doua abatere warn (+1 - expira in 90 de zile) - a treia abatare (interzicerea de a mai folosii forumul timp de 60 de zile, dupa caz, 90 de zile sau permanent).
Restul regulilor incalcate se vor sanctiona astfel:
Prima abatere - warn (+1 - expira in 15 zile)
A doua abatare - warn (+1 - expira in 30 de zile)
A treia abatere - warn (+1 - expira in 60 de zile)
La a patra abetere se va sanctiona cu interzicerea folosirii forumului pe o perioada de 30 - 90 de zile.
Pentru ca abaterea sa fie considerata a doua, ori, dupa caz, a treia sau a patra, membrul trebuie sa fi incalcat aceasi regula consecutiv.

In cazul in care exista probleme, ori lucruri care nu se afla in regulament, administratia forumului (administratorii) vor declara decizia finala.
Acestea sunt sanctiuni generale, administratia forumului (administratorii) pot aplica orice alte sanctiuni, ori chiar deloc, in functie de situatie.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...