Jump to content

Regulament CS.OLDGODS.RO


Recommended Posts

  • Administrator

Pentru a avea parte de un gameplay cat mai placut, jucatorii trebuie sa cunoasca si sa respecte regulamentul serverului.

1. Orice tip de cheats, orice tip de avantaj fata de jucatorii normali (cheats, script-uri, cfg-uri, modele, tinte awp, etc.) este strict interzis.
2. Limbajul vulgar este permis in limita bunului simt - injuriile adresate la persoana, rasismul, amenintarile si jignirile se sanctioneaza.
3. Reclama - indiferent ca faceti reclama la alt server, ori la serverul nostru (pe alt server sau comunitate) se va sanctiona. - nu dorim astfel de promovari. Promovarile se fac doar unde se permite.
4. Nickname-ul poate contine maxim 12 caractere si minim 3, nu folositi in nickname-ul dvs. jigniri, injurii, caractere speciale, etc.
5. Desfasurarea jocului:
- Echipa "Terro" are obligatia de a planta bomba pana in ultimele 5 secunde ramase din runda. (pe hartile unde exista bomba) - in restul cazurilor trebuie sa protejeze ostaticii sau, dupa caz, sa omoare echipa "CT".
- Echipa "Counter-Terrorist" are obligatia de a proteja site-urile unde se poate planta bomba. (pe hartile unde exista bomba) - in restul cazurilor trebuie sa duca ostaticii la punctul de salvare sau, dupa caz, sa omoare echipa "Terro".
- Camp-ul este interzis atunci cand acesta afecteaza jocul intr-un mod neplacut.
- Urcatul pe harti, respectiv in locuri care nu sunt destinate jucatorilor (ex. deasupra hartii fy_snow) este interzis.
- Blocarea altor jucatori, prin diverse interactiuni sau metode este interzisa. (fiind server de clasic dorim sa permitem boost-ul jucatorilor).
- Orice metoda de a ascunde bomba, omorarea ostaticilor sau, dupa caz, blocarea lor este interzisa.
- Orice alte lucruri care afecteaza gameplay-ul in joc intr-un mod deranjant se va sanctiona.
6. Comenzile adminilor asupra jucatorului:
- daca ati primit gag trebuie sa asteptati pana acesta expira.
- este interzis retry dupa ce muriti sau, dupa caz, abuzul acestei comenzi pentru a invia.
- daca primiti ban pe o perioada determinata de timp si va schimbati IP-ul, primiti ban PERMANENT.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Administrarea serverului trebuie sa se bazeze pe ideea calitatii gameplay-ului, astfel:

1. Singurele metode de a verifica jucatorii daca au sau nu cheats sunt: poze (upload pe imgur) sau DEMO. - nu se accepte alte metode - ATENTIE: exista jucatori carora nu li se pot face poze, nu este vina lor!
2. In momentul in care faceti poze unui jucator (amx_ss) acesta trebuie pus spectator folosind comanda "amx_spec nume", are timp 5 MINUTE sa incarce pozele pe imgur.
- folositi comanda "thetime" si faceti poza (consola sau chat) in care sa se vada ora la care ati facut poza + comanda executata pe jucator.
- daca jucatorul paraseste serverul acesta va primi ban 350 min.
- daca jucatorul nu gaseste pozele, sau, foloseste un CS protejat acesta nu va primi ban (folositi demo pentru al bana).
3. Daca jucatorul nu poate prezenta pozele, nu aplicati nici o sanctiune - exista jucatori care au CS-ul protejat sau read only - nu este vina lor.
4. Demo-ul asupra unui jucator suspect de folosirea codurilor trebuie sa aibe minim 5 minute!
5. Jucatorii care folosesc cod la vedere (aim, wall, spinbot, etc) se vor bana instant cu conditia sa aveti DEMO de minim 30 sec (in demo trebuie sa se vada clar ca jucatorul foloseste coduri).
6. Acordarea ban-ului se face astfel:
- Cheats (indiferent de cod): permanent
- Bunnyhop, modele ESL, tinta AWP, abuz strafe, abuz russian walk ori alte avantaje: 720 ore (30 zile).
- Injurii, jigniri la adresa adminilor ori participarea si provocarea la certuri: 120-460 min.
- Injurii, jigniri la adresa jucatorilor ori participarea si provocarea la certuri: 90-350 min.
- Reclama, indiferent de metoda folosita (nick, chat, etc.): permanent (chiar daca jucatorul promoveaza serverul nostru).
- Jucatorul urca pe harta, abuzeaza de bug-urile hartii: 120 min.
7. Orice abuz de comenzi, cu sau fara rost, se va sanctiona cu remove pe o perioada de 7 - 30 de zile.
8. Acordarea de "UP" se face in functie de decizia administratorilor serverului, nu cereti "UP" - gradul se da in functie de merit.
9. Dupa ce ati primit admin, nu aveti voie sa jucati cu alte nume inafara de cel pe care aveti gradul. (exceptie daca intrati sa testati sau sa prindeti un codat).

Ambele regulamente se pot modifica oricand, verificati saptamanal regulamentul pentru a evita eventualele probleme. Multumim!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...