Jump to content

Prețuri DS 4 în România: start de la 29.900 de euro


cLau.
 Share

Recommended Posts

   495943l-1000x640-b-dc3b2893.jpg

Noul DS 4 poate fi comandat acum și pe piața din România. Modelul francez este disponibil în trei niveluri de echipare, iar clienții pot opta inclusiv pentru sistem de propulsie plug-in hybrid.

   Francezii de la DS Automobiles au lansat noul DS 4 la începutul lunii februarie. Modelul compact are la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și "a fost gândit pentru a atrage clienții ce preferă două caroserii: SUV-coupe și tradiționalul hatchback compact," declarau la acea vreme reprezentanții companiei.

   Acum, noul DS 4 poate fi comandat și în România. Clienții pot alege unul dintre cele trei niveluri de echipare (Bastille+, Trocadero și Rivoli), iar gama de motorizări este una diversificată.

   Aceasta include două agregate pe benzină, de 1.2 litri cu 130 CP și de 1.6 litri în versiuni de 180 CP și 225 CP. Amatorii unităților diesel pot alege propulsorul de 1.5 litri cu 130 de cai putere. Gama include și o versiune plug-in hybrid cu 225 de cai putere și autonomie electrică de 50 de kilometri.

   Indiferent de motorizarea aleasă, noul DS 4 este echipat cu o transmisie automată cu 8 rapoarte.

 

   Cel mai accesibil DS 4 pornește în România de la 29.900 de euro.

   Vine în standard cu jante de 17 inch, tapițerie din material textil, volan îmbrăcat în piele, faruri ECO LED, climatizare pe două zone, display central de 10 inch, instrumentar de bord digital cu ecran de 7 inch și o gamă largă de sisteme de asistență.

   Printre acestea din urmă amintim alerta la depășirea involuntară a benzii de rulare, alerta atenție șofer, frânare de urgență autonomă și detector indirect presiune pneuri.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...