Jump to content

Viitoarea generație Apple CarPlay ar putea controla sistemul de climatizare și alte funcții ale mașinii


cLau.
 Share

Recommended Posts

   736935l-1000x640-b-77222265.jpg

Potrivit celor mai recente informații, gigantul american ar lucra la o nouă platformă (bazată pe Apple CarPlay) care va putea controla mai multe funcții ale mașinii, inclusiv sistemul de climatizare și încălzirea în scaune.

   Apple a lansat aplicația CarPlay în 2014. Pe scurt, aceasta permite ca ecranul central al mașinii să devină un afișaj pentru un dispozitiv care folosește sistemul de operare iOS. Deși foarte populară, mai ales în SUA, aplicația are și câteva neajunsuri.

   Spre exemplu, trebuie să închizi aplicația Apple CarPlay dacă vrei să accesezi meniul sistemului de climatizare (unde controalele acestuia sunt integrate în sistemul multimedia al mașinii) sau alte funcții ale mașinii.

   Potrivit celor mai recent informații, gigantul american ar lucra deja la o nouă plaformă, bazată pe Apple CarPlay, care să rezolve toate aceste probleme. Numele său ar fi IronHeart și va avea acces la o serie de senzori și funcții ale mașinii, inclusiv la sistemul de climatizare și la încălzirea în scaune.

   Pentru a funcționa, însă, Apple are nevoie ca producătorii de automobile să-i permită accesul la aceste funcții. Oricum ar fi, IronHeart ar fi la început de drum și, în plus, informația nu a fost confirmată de compania americană.

Sursa: www.automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...