Jump to content

CERERE UNBAN Arhimede.


PetrePtr
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Arhimede
2. Ip: 
95.77.105.78
3. Motivul: nu am dat pozlele la timp. daorece n-am mai jcat de 1 an cs. si nu mai stiam cum trebuie procedat si nici nu mi-a explicat a inceput sa faca misto el si Jack Sparrow alt Admin bazat pe el ca stie ce face dar nu face nimic in care sa ajute svr. cred ca sunt pusi la misto unii admini doar sa faca misto. + ar mai trebui verificati ca o iau rau in cap:)). https://imgur.com/nC9L0xe
4. Adminul de la care ati primit ban: Madara
5. Dovada: https://imgur.com/a/7x2uCac 
https://imgur.com/NQg03Pihttps://imgur.com/wyYk45qhttps://imgur.com/kB9lLnshttps://imgur.com/5CWRl9k 

Link to comment
Share on other sites

Salu , ti-am spus sa le pui pe imgur nu ai specificat ca nu stii dimpotriva ma luai la misto ca se incarca pozele cand ele se pun instant. In cocluzie din partea mea ai contra unban pozele 4 si 5 sunt blurate se vede dif blur-ului prietene pe peretele din stanga exact unde era playeru! Succes .

Link to comment
Share on other sites

Hai ca noi am facut misto daca e, noi doar am raspuns putin la faptul ca tu ne luai la misto pe noi. Nu ai cerut ajutorul nostru desi Madara ti-a explicat ce ai de facut chiar si dupa ce nu ai raspuns 10 minute. Ajutam serverul inlaturand codati ca tine care ne iau la misto prin codul lor. Dupa ce ca ai stat 10 minute sa editezi pozele tot nu ti-a iesit bine pentru ca se vede. 

Contra unban!

Link to comment
Share on other sites

Madara, Jack Sparrow, you Lost, cLau. Bai frății mei:)) aceste poze dacă sunt editate eu ma împușc :)) bine sunteți admini va țineți apărarea unu la altu:)) dar eu nu risc sa joc cu Steam on pentru un amărât de cs sa iau ban când am sa va văd și pe voi cu steam on mai vedem atunci cum jucati pana atunci nu mai comentați ca jumătate din Admini jucati cu coduri:))) am și dovezi dar nu imi bat capul. Eu intram pe svr sa ma distrez ca n am mai jucat de 1 an. Nu ma interesează cine cum joaca eu stiu clar ca nu joc cu coduri și punct. Și dacă mai suspectați un playeri ca are cod cereți frate Wargods e simplu ca buna ziua bineînțeles dacă știți ce înseamnă:)) oricum nu aveți treaba sa fie bine pe svr doar sa fie bine pentru voi:)) cu asta am spus tot. Când o sa vedeți un player ca Steam on “dacă știți ce înseamnă:))” unii nu se înroșesc sa joace cu cod pe un Steam On. Mai învățați Copiii mei:)) chiar dacă nu iau un ban succes la Deținătorul Svr. Dar sa aibe grija la voi ca nu va faceți treaba :)).

Link to comment
Share on other sites

Ai si tu 12 ani si te-ai trezit vorbind pe forum. Pe poza 4 se vede clar editul blur pana si pe radar, plus ca nu ne-ai aratat si cea de-a 5-a poza, ca nu mai aveai timp sa o editezi si pe aia. Wargodsul nu functioneaza de saptamani bune si mai zici ca noi nu stim ce este ala. Tu nu ai fost in stare sa dai calumea 5 poze intr-un singur link in 10 min si noi nu stim nimic. Daca ai dovezi cu admini care joaca cu cod ai sectia de reclamatii unde esti bine venit, dar pana atunci sa ne scutesti de arfele tale cu poze editate . Si pentru copii ca tine care nu au habar pe ce planeta se afla , asta este treaba unui admin : sa verifice suspectii si sa ia masuri. Ca atare adminul Madara a procedat corect in aceasta situatie .Tu ai prezentat pozele aici si detinatorul va lua o decizie in aceasta situatie. Il duce capul si singur sa isi dea seama daca s-a procedat corect sau nu asa ca te rog sa te abtii din a comenta in plus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...